Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny kommerciel direktør i CPH

Søgeord:

20. juni 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2405 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Københavns Lufthavne har fået nye kommerciel direktør, og valget er faldet på 45-årige Peter Krogsgaard. Han afløser dermed Carsten Nørland, der stoppede i stillingen i marts.

Københavns Lufthavne har fået nye kommerciel direktør, og valget er faldet på 45-årige Peter Krogsgaard. Han afløser dermed Carsten Nørland, der stoppede i stillingen i marts.Peter Krogsgaard kommer senest fra en stilling som managing director for Fujitsu Danmark og Norge, men har også haft ledelsesansvar i andre virksomheder inden for kommunikations- og telebranchen – eksempelvis Teliasonera, HI3G, Nokia og Orange.

 

Peter Krogsgaard udtaler i en pressemeddelelse fra CPH:

 

- CPH spiller en afgørende rolle for hele Danmark, og er en virksomhed, som mange danskere, med rette, er stolte over. Jeg glæder mig til at blive en del af lederteamet og være med til at udvikle CPH med ekstraordinære kundeoplevelser og stærk kommerciel succes, siger han.

Administrerende direktør i Københavns Lufthavne, Thomas Woldbye, siger, at Peter Krogsgaard er valgt til posten, fordi han har en lang række stærke resultater bag sig:

 

- Vi følger en klar vækststrategi, der skal udbygge vores position som Nordeuropas foretrukne hub. Attraktive tilbud til flyselskaber og rejsende, samt forsat udvikling af e-commerce er afgørende i konkurrencen med andre europæiske lufthavne. Jeg glæder mig til samarbejdet med Peter Krogsgaard, og jeg er sikker på, at han kan bringe os videre på den strategiske rejse, der allerede er godt begyndt, siger direktøren.

 

Peter Krogsgaard tiltræder sin nye stilling den 1. september.

/anga
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com