Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny kommunikationschef

Søgeord:

15. januar 2015  |  

Af Lars Myrup Lassen

Læst i alt:

1478 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Danmarks Rederiforening henter kommunikationschef hos Mannov.

 

Danmarks Rederiforening har ansat Kim Ege Møller som ny kommunikationschef. Han kommer fra en stilling som chef for corporate communication-afdelingen i Mannov.

 

Kim Ege Møller er pr. 1. februar ny kommunikationschef i Danmarks Rederiforening. Han afløser Sofie Rud, som stoppede 1. november 2014.

 

Kim Ege Møller, der er uddannet journalist, er 42 år og har de seneste 15 år arbejdet med strategisk kommunikation, intern kommunikation og PR. De seneste små fire år har han været chefkonsulent i kommunikationsbureaet Mannov. Kim Ege Møller har desuden en fortid som reporter på blandt andet TV2 og TV3 samt journalist på dagbladet B.T. Kim Ege Møller blogger også på dagbladet Børsen.

 

- Jeg er meget tilfreds med at have fået Kim Ege Møller om bord som kommunikationschef. Jeg er sikker på, at Kim med sin store erfaring og dygtighed, sammen med resten af kommunikationsafdelingen, kan bidrage til at skabe endnu større synlighed omkring Det Blå Danmark og skibsfartens store betydning for det danske og internationale samfund, siger adm. direktør i Rederiforeningen, Anne H. Steffensen.

Kim Ege Møller bliver desuden en del af ledelsen i Danmarks Rederiforening.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com