Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny konsulentvirksomhed inden for logistik- og forretningsudvikling

Søgeord:

28. juni 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2254 gange

Læses i øjeblikket af:

1

JESPERLENNART er navnet på en ny konsulentvirksomhed i Skanderborg, som vil hjælpe kunder inden for business to business med at udvikle deres virksomhed inden for logistik- og forretningsudvikling.

JESPERLENNART er navnet på en ny konsulentvirksomhed i Skanderborg, som vil hjælpe kunder inden for business to business med at udvikle deres virksomhed inden for logistik- og forretningsudvikling.-Vi har lagt en ambitiøs strategi om at blive førende inden for logistik- og forretningsudvikling. Det skal ske ved at tilføre vores kunder værdi gennem tættere samarbejdsformer, fokus på optimering af strukturer og forretningsgange, samt gennemføre opfølgningsforløb på alle implementerede opgaver. Vi har virkelig fokus på kundens forretningsmodel forklarer direktør Jesper Lennart Sørensen.

 

Som led i strategien vil virksomheden udvikle sig sammen med kunderne. Vi tager vores egen medicin, og graden af vores egen udvikling er derfor i høj grad udtryk for, hvor succesrige vi er til det.

-Der er gode tider i erhvervslivet nu. Gode fordi man ikke får lov til at lægge ineffektivitet oven på priserne, og derved lulle sig selv i søvn. Gode tider fordi der er omstillingsparathed hos ejere, ledere, medarbejdere, kunder og leverandører, og derfor åbenhed overfor at gennemføre nødvendige tiltag. Gode tider fordi udviklingen og teknologien går hurtigere og hurtigere, og derfor skaber utallige muligheder for dygtige virksomheder.

 

Virksomheden hjælper store og mellemstore multinationale-, regionale- og nationale virksomheder med at optimere deres logistikløsninger i Norden. Med stort branchekendskab, indsigt og fokus på virksomhedens mål, kontrolleres eksisterende processer, løsninger optimeres, outsourcing og insourcing evalueres, strukturanalyser og udbudsforløb gennemføres for at skabe de mest optimale løsninger.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com