Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny kræfter til Tradium

Søgeord:

31. marts 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2281 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Erhversskolen Tradium i Randers har ansat to nye indenfor transport og logistiksektoren på skole.

Erhversskolen Tradium i Randers har ansat to nye indenfor transport og logistiksektoren på skole.Brian Quast, 51, er ansat som faglærer på Tradium. Brian skal arbejde som faglærer inden for transport, lager og logistik med grundforløbet som det primære arbejdsområde.

 

Brian er bosat i Klarup og uddannet bygningskonstruktør. Han kommer fra en stilling som teamleder i et større servicefirma og har tidligere været ansat på et socialpædagogisk opholdssted som pædagog/pædagogisk håndværker. /mb

 

Pernille Dyrmose Nielsen, 40, er ansat som studievejleder på Tradium. Pernille skal være studievejleder for erhvervsuddannelseselever på indgangene strøm, styring og it, produktion- og udvikling, transport og logistik samt på murer- og maleruddannelsen.

 

Pernille er bosat i Hadsund og uddannet miljøingeniør fra Aalborg Universitet og uddannet lærer fra Aalborg Seminarium. Hun kommer fra en stilling som folkeskolelærer på Hadsund Skole, hvor hun underviste i matematik, fysik/kemi, og biologi på 7. - 9. klassetrin. Hun har tidligere også været ansat som lærer på HTX Aalborg inden for Kemi og Proces & Levnedsmiddel.

Begge er tiltrådt jobbet i Tradiums afdeling på Blommevej 40 i Randers.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com