Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny kran i sværvægtsklassen

Søgeord:

21. april 2015  |  

Læst i alt:

2219 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Ny 80 tonsmeter-model med rækkevidde op til 38 meter.

SAWO præsenterer en ny kran med høj kapacitet, HIAB X-HiPro 858, der er seneste tilføjelse til Hiab’s nye kranserie med høj løftekapacitet.

 

Med en løftekapacitet på 80 tonsmeter og en rækkevidde på 34,5 meter vandret, og 38 meter lodret, giver 858 meget stor alsidighed til en række forskellige opgaver.

858 er designet med brugeren i tankerne med ny, forenklet betjening samt ensartet og præcis manøvredygtighed.

 

HIAB X-HiPro kan leveres med et eksternt display monteret på fundamentet. Her kan føreren se information om kranens stabilitet, tid til service, dæmpning af armsystem og eventuelle fejlkoder, der bidrager til sikker drift.

SAWO oplyser, at 858-kranens ydeevne når et helt nyt niveau med ekstremt stor fleksibilitet. Ved fuld rækkevidde er drejningen af jibben i høje positioner ”meget imponerende” – med præcist og problemfri manøvrering.

Kranens alsidige fastgørelsessystem betyder samtidigt, at chaufføren og kranføreren nu kan bruge den samme lastbiler til to eller tre forskellige opgaver. Det betyder færre investeringer i forskellige lastbiler, og desuden lavere indirekte omkostninger for virksomheder, for eksempel inden for vedligeholdelse, oplyser SAWO videre.

 

SAWO’s strategi er at give kunderne en række løsninger med kraner til tunge løft. Den nye HIAB X-HiPro 858, og den nyligt lancerede HIAB X-HiPro 1058, ”sætter virkelig standarden for markedet”, tilføjer SAWO.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com