Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny kran: Plads til 25 procent mere affald

Søgeord:

17. februar 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2255 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Hiab, del af Cargotec, introducerer den nye HIAB S- HiPro 130 kran, designet til montering på toppen af lastbiler, så der frigøres maksimal plads til stuvning affald.

Hiab, del af Cargotec, introducerer den nye HIAB S- HiPro 130 kran, designet til montering på toppen af lastbiler, så der frigøres maksimal plads til stuvning affald.Dermed bliver indsamling af husholdningsaffald i overbelastede byer hurtigere, sikrere, billigere og mere miljøvenligt end før, lover Hiab.

 

Affaldscontainere bliver traditionelt løftet af en kran, der er monteret på chassiset bag førerkabinen. Fordi denne installation fylder et rum på omkring en meter, er komprimatorens størrelse begrænset til maksimalt 18 kubikmeter.

 

Når HIAB nye S- HiPro 130 i stedet placeres på toppen af komprimeringsanordningen, er der plads til ekstra fire kubikmeter komprimeret affald.

 

HIAB S- HiPro 130 er oprindeligt produceret til de spanske og portugisiske markeder, men nu viser også potentielle kunder i Holland, Tyskland, Frankrig, Belgien og Israel interesse for kranen.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com