Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny kranbil med wirehejs

Søgeord:

21. maj 2015  |  

Af Claus Warncke

Læst i alt:

2927 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Hiab-kran og SAWO-wirehejs til Holte.

 

Solen strålede om kap med vognmand S. Jacobsen A/S, Holte, da han forleden modtog sin nye opbygning fra SAWO.

Opbygningen består af en HIAB-kran model XS 211EP-5 HiPro, hvor vippearmen går cirka 10 grader over vandret hovedarm og har en rækkevidde på fem hydrauliske udskud, der i fuld længde er op til 15,1 meter.

 

Kranen er udstyret med hydrauliske støtteben med hydraulisk udtræk til en spændvidde på 5,8 meter. Støttebenene er fast monteret med advarselslamper på top af støtteben og med kugle og drejelige fodplader. Kranen er tillige monteret med centralsmøring.

 

SAWO’s wirehejs er af typen CLF 326 S-3W med en tipkapacitet på 22 ton og en optrækskapacitet på hele 20 ton. Hejset har friløb og kraftig bremse, automatisk låsning af wire samt hydraulisk hejsestop med aktivering af spærretappe.

Bagenden er en type medium med hydraulisk udskydbar saks-kofanger, tilsluttet hejsets hydraulik, så tipfunktionen ikke kan bruges ved udskudt kofanger.

Ud over denne levering har vognmand S. Jacobsen også fået leveret to multilift-krogbiler type XR 18SL.56 Pro Future med automatisk sekvenskontrol.

Den automatiske sekvenskontrol kører automatisk hejset ved af- og påsætning af containere, ilgang, hurtigtip og hurtigsænk. Udstyret tæller blandt andet gliderullesats, hydraulisk udskydelig kofanger, værkstøjsskabe med skuffer, rørramme på overside samt centralsmøring.

 

Vognmandsfirmaet S. Jacobsen er grundlagt i 1964 og arbejder primært med entreprenørkørsel med kranvogne, affalds- samt containerkørsel.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com