Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny lastvogn til virkelig professionelle

Søgeord:

11. december 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2260 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Finsk lastvognsproducent viser første glimt af ny kraftig lastvognsserie med Euro 6 motorer.

Finsk lastvognsproducent viser første glimt af ny kraftig lastvognsserie med Euro 6 motorer.Den finske lastbilproducent Sisu Auto offentliggør de første billeder af det nye lastvognsprogram Sisu Polar. Den nye serie er designet i tæt samarbejde med Sisus kunder for at opfylde kundernes krav bedst muligt.

 

De vigtigste funktioner er komprimeret til et nyt slogan "Sisu Polar. Lavet til professionelle."

 

Timo Korhonen, Ceo og ejer af Sisu Auto, siger til TTN:

 

- Med dette slogan ønsker vi at fremhæve de særlige færdigheder, vi har for at kunne fremstille lastvogne til de meste krævende opgaver hos Sisu Auto. Professionelle Sisu-kørere ved præcis, hvad der kræves af deres lastvogn og de forhold, der er afgørende for succes i deres virksomhed.

Godt parløb med Daimler

Den nye Sisu Polar er en forsættelse af det vellykkede samarbejde med verdens største lastbilproducent, Daimler AG.

 

Med lastvognsprogrammet Sisu Polars kundespecifikke design beviser fabrikken sin evne til at levere forskelligartede knowhow, kombineret med gennemtestede Daimler-komponenter, der er state of the art technology.

 

Den første generation af Sisu Polar serien, som blev lanceret for tre år siden, blev hurtigt meget værdsat, især blandt de tungeste operatører.

 

De professionelle kaldte selv Sisu Polar "den bedste Sisu lastbil nogensinde."

Truck of The Year

I Finland vandt Sisu Polar Truck of the Year i 2012, og ved udgangen af 2013 ramte serien toppen af listen for de bedste sælgende entreprenørlastbiler i kategorien over 25 tons.

Den nye Sisu Polar fortsætter i samme spor. Sisu Polars stærke chassis er udviklet af Sisu Auto, og dens kvaliteter omfatter oplevelsen af millioner af kørte test-kilometer. Naturligvis opfylder motorerne de nyeste Euro 6 emissionskrav, og transmissionen er baseret på Mercedes- Benz' økonomiske og bæredygtig teknologi, ligesom kabinen er modificeret til Sisu Polar.

Velkendte detaljer

I det udvendige design er der velkendte detaljer fra designet på den tidligere serie samt de operationelle nordiske krav. Det ydre design på Sisu Polars førerhus er skabt af den industrielle designer Jukka Pimiä, der også designede formerne på den tidligere Sisu Polar serie.

 

- Den nye serie giver os fleksibilitet til at specificere lastvognen sammen med kunden for netop at opfylde nogle specifikke krav. Det er også muligt at drage fuld fordel af de nye finske regler om vogntogsvægt, da Sisus ekstremt stærke chassis altid er bygget til at bære større mængder end de maksimal tilladte, tilføjer Timo Korhonen.

Den nye Sisu Polar serie præsenteres for kunder og pressen i begyndelsen af februar 2014, mens produktionen af den nye serie begynder i løbet af andet kvartal næste år.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com