Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny lastvogn til transport på Norden

Søgeord:

4. december 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2273 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Vognmand Per Sinding i Farsø har fået leveret et nyt seksakslet vogntog

Vognmand Per Sinding i Farsø har fået leveret et nyt seksakslet vogntogDer stilles store krav ved transporter til Norge, især Nordnorge. Ikke blot skal de norske vægt- og længdebestemmelser overholdes, vejene er ofte smalle og ujævne, og klimaet i vinterhalvåret er tillige barskt. Men Per Sindings nye vogntog er perfekt udstyret til opgaverne: Et treakslet MAN chassis med en kraftig 540 hk motor kan klare enhver stigning, og MANs legendariske køreegenskaber sikrer stabiliteten på selv de vanskeligste veje.

 

Forvognen er en treakslet MAN 26.540 med fuld luftaffjedring og løftbar bogieaksel, og påhængsvognen har ligeledes en løftbar forreste bagaksel. Chaufføren har den perfekte arbejdsplads, idet lastbilen har MANs store og velindrettede XXL-førerhus med bl.a. oliefyr, der også varmer motoren, samt klimaanlæg og TipMatic automatiseret gearskifte samt Truck navigation.

Den nye lastbil er Per Sindings første MAN i flåden på 15 lastbiler, og hele trækket er leveret af Morten Fanø Larsen fra MAN Truck & Bus i Svenstrup.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com