Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny ledelse i CMP

Søgeord:

6. september 2017  |  

Af Lars Myrup Lassen

Læst i alt:

1600 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Barbara Scheel Agersnap forfremmes til adm. direktør.

Barbara Scheel Agersnap er valgt som ny adm. direktør for Copenhagen Malmö Port AB, CMP. Samtidigt bliver Jonas Arkestad viceadm. direktør. Ændringerne i CMP træder i kraft med øjeblikkelig virkning.

 

Bestyrelsen for CMP har besluttet sig for at udnævne Barbara Scheel Agersnap til ny adm. direktør for CMP. Barbara har siden juni 2015 været viceadm. direktør hos CMP. Selskabets CFO, Jonas Arkestad, overtager rollen som viceadm. direktør og beholder sin stilling som CFO.

 

- Vi er glade for, at Barbara har accepteret rollen som adm.direktør for CMP. Med valget af Barbara, får vi en person, der har såvel strategisk som operationel kompetence. Barbara kender industrien og formår samtidigt at tænke nyt. Dette er vigtigt i en verden under så store forandringer, så man er på forkant med udviklingen, udtaler CMP’s ordførende Mads Lebech.

Fantastisk virksomhed

- Jeg er rigtig glad for den tillid, bestyrelsen viser mig. Efter mine to år som viceadm. direktør er det både dejligt og udfordrende at overtage rollen som adm. direktør. Vi har en fantastisk virksomhed og en god strategisk position i Østersøregionen med store muligheder. Jeg ser frem til at starte i min nye rolle og sammen med organisationen, at fortsætte udviklingen af CMP, som en førende havn også i fremtiden, siger Barbara Scheel Agersnap, adm. direktør for Copenhagen Malmö Port AB.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com