Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny mand træder ind i ITD’s bestyrelse

Søgeord:

2. december 2016  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

817 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Torben Rafn fratræder.

Torben Rafn forlader ITD’s bestyrelse. ITD mister dermed en vognmand med mange års erfaring med organisationsarbejde og over 50-års erfaring som vognmand.

 

- Der skal lyde en stort tak til Torben for den solide indsats, som han har ydet for ITD’s bestyrelse, for medlemmerne og transportbranchen generelt gennem de seneste mange år. Torben har med sin store viden om branchen bidraget til at sætte kursen for ITD, siger formand for ITD, Gert Jakobsen.

 

I stedet for Torben Rafn indtræder tidligere suppleant til bestyrelsen Ib Andersen fra virksomheden Alex Andersen Ølund A/S i ITD’s bestyrelse. Ib Andersens virksomhed er kendt landet over, og virksomheden har gennem mange år oparbejdet en ekspertviden inden for transport af blomster og andet temperaturfølsomt gods i Danmark og Europa. Ib Andersen tager sin internationale erfaring med ind i bestyrelsen.

- Vi er sikre på, at vi med Ib på holdet bliver dækket godt ind. Ib har et godt kendskab til branchen og kommer med nye input og erfaringer til bestyrelsesarbejdet. Derfor glæder vi os til at tage imod ham på førstkommende bestyrelsesmøde, siger Gert Jakobsen.

 

ITD’s bestyrelse består herefter af Gert Jakobsen, Christian S. Madsen, Lars Jørgen Skov, Niels Juel Nielsen, Poul Henrik Schou, Trine Støwe Kristiansen og Ib Andersen.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com