Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny næstformand i Billund Lufthavn

Søgeord:

27. august 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2289 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Direktør Jens Wittrup Willumsen er indtrådt som ny næstformand i Billund Lufthavn A/S’ bestyrelse.

Direktør Jens Wittrup Willumsen er indtrådt som ny næstformand i Billund Lufthavn A/S’ bestyrelse.Jens Wittrup Willumsen har blandt andet været ansat i SAS i flere forskellige stillinger, sluttende som viceadministrerende direktør og kommerciel direktør hos SAS i 2006. Han har desuden arbejdet med marketing, analyse og strategisk planlægning i bl.a. Mediacom og AC Nielsen AIM.

 

Jens Wittrup Willumsen har siden oktober 2006 arbejdet som Ventureinvestor og er medstifter og medejer af flere selskaber. Han var bl.a. medstifter og medejer af Momondo A/S. Derudover arbejder Jens Wittrup Willumsen som professionelt bestyrelsesmedlem og er medlem af flere bestyrelser og bl.a. bestyrelsesformand for Air Greenland og VisitDenmark.

 

-Vi er meget glade for og stolte over, at Jens Wittrup Willumsen har takket ja til at indtræde som næstformand i bestyrelsen for Billund Lufthavn, siger bestyrelsesformand Clas Nylandsted Andersen.

-Med Jens’ baggrund, såvel uddannelsesmæssigt som hans flotte karriere hos SAS, får vi i bestyrelsen en meget kompetent kollega. Jens forstår både luftfartsbranchen og turismebranchen samtidig med, at han har stor indsigt i de kommercielle elementer, siger Clas Nylandsted Andersen.

 

Udpegningen af Jens Wittrup Willumsen til næstformand er en følge af, at den tidligere formand for Billund Lufthavn, Bjarne Hansen, afgik ved døden i foråret. Den hidtidige næstformand, Clas Nylandsted Andersen, blev valgt til ny formand på selskabets generalforsamling den 16. maj, og dermed skulle der findes en ny næstformand.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com