Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny Nissan el-varebil til Danmark

Søgeord:

2. juli 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2256 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Nissan introducerer den nye e-NV200 elbil, der rammer det danske marked til efteråret.

Nissan introducerer den nye e-NV200 elbil, der rammer det danske marked til efteråret.e-NV200 er ifølge Nissan en blanding af det bedste fra bilproducentens to prisbelønnede modeller NV-200 og Nissan LEAF, den har en rækkevidde på 170 kilometer og en tophastighed på 120 km. i timen. Derudover er der mulighed for quick-charging, hvor bilen oplades fra nul til 80 procent på kun en halv time.

 

Den nye elbil vil kunne fås som varebil, en fem-personers combi og en luksuriøs Evalia udgave.

 

Jean-Pierre Diemaz, chef for Nissan Europe’s afdeling for elkøretøjer:

 

- Den gennemprøvede og effektive elektriske drivlinje i e-NV200 passer perfekt til den typiske brug af en erhvervsbil med mange stop-/start-sekvenser i løbet af en arbejdsdag. e-NV200 er god for både miljø og mennesker – ingen udstødning og ingen støjforurening. Samtidig er den mindre trættende at køre i, fordi der ikke er nogen støj og vibrationer fra drivlinjen. Og den 1-trins gearkasse, der bedst kan sammenlignes med et automatgear har også store fordele i dagligdagen for alle hårdtarbejdende kurer- eller taxachauffører. Sidst men ikke mindst vil flådeejerne elske de lave driftsomkostninger, siger han.

Den japanske bilfabrikant meddeler, at priserne på Nissan e-NV200 i Danmark vil starte på knap 200.000 kr. eksklusiv moms. /

anga
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com