Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny norsk transportminister

Søgeord:

22. oktober 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2257 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Den norske transport-forening (NFL) er tilfredse med valget af Ketil Solvik-Olsen (FRP) som ny transportminister.

Den norske transport-forening (NFL) er tilfredse med valget af Ketil Solvik-Olsen (FRP) som ny transportminister.-NLF gratulerer med udnævnelsen og ønsker ham held og lykke med det vigtige arbejde for transportbranchen, udtaler adm. direktør i NLF, Geir A. Moe.

 

Ketil Solvik-Olsen er næstformand i det norske Fremskrittspart, der for første gang er deltagere i en regering – og er udover ministerposten partiets næstformand.

 

-Det bliver spændende at følge den ny minister fremover. Vi vil selvfølgelige tage kontakt til ham, hvor vi kan præsentere NLF’s synspunkter – og de sager, der optager os, siger Geir A. Mo.

 

NLF har taget godt mod det nye regerings arbejdsgrundlag, der ifølge NLF indeholder positive takter for vejgods-transporten.

-Vi har savnet en mere helhjertet og overordnet transport-politik. Det er vigtigt, at man ser sammenhænge med andre aktører, hvis man vil finde gode løsninger. Men vi kommer fortsat til at argumentere for vores synspunkter overfor den nye regering og transportministeriet, fastslår Geir A. Mo.

 

-Vi har dog store forventninger til, at Solvik-Olsen vil sørge for vejudbygning, vejvedligeholdelse – og ikke mindst cabotage-spørgsmålet.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com