Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny opbygning til Frede Andersen & Søn

Søgeord:

11. juni 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2474 gange

Læses i øjeblikket af:

1

SAWO A/S har solgt en opbygning med et CLF 432S-3W hejs og et 3-vejs tip til Frede Andersen & Søn i Næstved.

SAWO A/S har solgt en opbygning med et CLF 432S-3W hejs og et 3-vejs tip til Frede Andersen & Søn i Næstved.Hejset har hydraulisk nedfældbar stop til forskellige stopmål og er med hydraulisk forskydelig bagkofanger.

 

Endvidere er der hydraulik udtag for pendelcontainer, luftudtag for automatbagsmæk på container og den kendte SAWO lygte-bagende med LED lygter.

 

Lygte bagenden består af fire styk LED-arbejdslamper og to styk blitzblink. Yderligere er der VBG-træk med luftservo, stige med holder og kost- og skovlbeslag. Værktøjskassen er en Danbox, og combitanken er med rørramme samt alu-plade oven på.

 

Opbygningen er lavet på en ny Mercedes-benz Arocs 8X4.

 

Nopa pendel-containeren er med pendel lodret i venstre side, helside dobbelt og svingbar i højre side med luftstyret automatbagsmæk samt en fire milimeter tyk Hardox 450 bund.

Masser af udstyr

Den 3-akslede Nopa-kærre har 3-vejs tip, begge helsider er dobbelt svingbare, automatbagsmækken er luftstyret og BPW-akslerne har tromlebremser.

 

Tillige er der tvillingmonterede dæk, liftakslerne på 1. og 3. aksel er el-styret, og udstyret tæller også en strøkasse i højre side og en Nopa lygte-bagende med LED-lygter, fire LED-arbejdslamper, to 2 biltzblink og to trækøjer i bag.

 

Opbygningen er malet i kundens flotte farver.

 

Frede Andersen & Søns vognmandsforretning begyndte med hestevogn i 1903, grundlagt af Lars Vilhelm Andersen.

 

Den første lastbil blev købt i 1915, og i 2009 overtog 4. generation ledelsen, mens generationsskiftet blev endeligt i 2013.

 

Bilerne er let genkendelige, da fælgene på alle biler er gule. I dag ledes virksomheden af søskendeflokken Berit, Peter, Kim og Lars.

/cw
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com