Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny overføringshænger til Kildebrønde

Søgeord:

23. august 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2263 gange

Læses i øjeblikket af:

1

For nylig rullede Kildebrønde Transport ud over kantstenen med firmaets nye treakslede overføringshænger fra Lastas i Hedensted.

For nylig rullede Kildebrønde Transport ud over kantstenen med firmaets nye treakslede overføringshænger fra Lastas i Hedensted.Den nye Kel-Berg påhængsvogn er monteret med pneumatisk og knækbar træktriangel. Den er også udstyret med BPW-aksler med tromlebremser, hængt op i original BPW-luftaffjedring.

 

Påhængsvognens tilladte totalvægt er 24 tons, og Lastas har opbygget påhængsvognen med langvanger, der er opsvejsede til I-profiler/kasseprofiler i finkornsstål 690 med kraftige tiprør og tiprørsforstærkninger.

 

Chassiset er monteret med vridningsstabiliserende forstærkningsplader i bag og ved tipstemplet. Ca. 2/3 af påhængsvognens længde er fremstillet som en trevejs tippeladsramme, som er tipbar til 49 grader.

 

Påhængsvognen er fremstillet til transport af containere med indvendige og udvendige ruller i henholdsvis 16 cm. og 22 cm. I bagenden kan der justeres i længder af 6,5 meter til 7 meter, og der er monteret 4 fire pneumatiske låse på tiprammen. De er låsbare på den udvendige side af containerrammen.

Den nye overføringshænger er leveret af Jacob Jørgensen, Lastas.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com