Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny påmønstring hos Transport- Tidende og Trans Inform

Søgeord:

4. marts 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2255 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Journalist Anders Per Gajhede, 33 år, er gået ombord som en ny del af besætningen hos Danmarks Transport- Tidende og Trans Inform, der sammen med Lastbil Magasinet udgør Danske Transport Medier med base i Skanderborg.

Journalist Anders Per Gajhede, 33 år, er gået ombord som en ny del af besætningen hos Danmarks Transport- Tidende og Trans Inform, der sammen med Lastbil Magasinet udgør Danske Transport Medier med base i Skanderborg.Anders Per Gajhede er uddannet journalist fra Journalisthøjskolen i Aarhus i juni 2012 – efter praktik i Projektafdelingen for Det Nye Universitetshospital i Aarhus og på Horsens Folkeblads redaktion i Skanderborg.

 

Han bor i Aarhus med kæresten Susanne, der er skolelærer, og børnene Ella på to år og Valdemar på to måneder.

 

Inden Anders Per Gajhede begyndte på Danske Transport Medier arbejdede han som kommunikationsmedarbejder i Magistratsafdelingen for Sociale Forhold og Beskæftigelse i Aarhus Kommune.

 

Springet til journalistikken, og herunder dækningen af søfarten, sker også fra en fortid i Søværnet, hvor han i årene 2001 - 2008 arbejdede som overkonstabel i funktionen kampinformation (radaroperatør).

Det gjorde han på alle Søværnets fire inspektionsskibe af Thetis-klassen - Thetis, Triton, Vædderen og Hvidbjørnen - der blandt andet patruljerer farvandene omkring Grønland og Færøerne.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com