Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny rederichef

Søgeord:

24. marts 2015  |  

Læst i alt:

754 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Morten Larsen bliver konstitueret direktør i Fjord Line Danmark.

 

Efter mere end 10 år som direktør for Fjord Line overlader Gert Balling nu tøjlerne til Morten Larsen som konstitueret direktør for den danske afdeling af det norskejede rederi, der sejler mellem Norge og Danmark/Sverige.

 

Efter en periode præget af milliardinvesteringer i topmoderne cruisefærger, en ny terminal i Hirtshals samt markant vækst i passagerantallet er Fjord Line nu inde i en ny og vigtig fase med fokus på at skabe de rette rammer for den fortsatte optimering af virksomheden.

 

I den forbindelse overtager Morten Larsen (51) tøjlerne som konstitueret direktør for Fjord Line i Danmark.

 

Morten Larsen har været ansat i Fjord Line i snart 10 år, heraf de sidste 5 år som teknisk & nautisk direktør og bestyrelsesmedlem i rederiet, hvor han blandt andet har været ansvarlig for at få de nye færger succesfuldt i drift. Morten er uddannet kaptajn og har mere end 30 års erfaring fra søfartserhvervet.

-Morten Larsen har Fjord Lines DNA i rygmarven og er en meget kompetent og respekteret leder.Han er det helt naturlige valg som konstitueret direktør i denne vigtige periode, siger Peter Frølich, bestyrelsesformand i Fjord Line.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com