Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny renovationsvogn med Euro 6 motor til HC Container

Søgeord:

23. september 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2257 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Scania i Ishøj har netop leveret en avanceret Scania R 440 Euro 6 renovationsbil til HC Container A/S i Værløse

Scania i Ishøj har netop leveret en avanceret Scania R 440 Euro 6 renovationsbil til HC Container A/S i VærløseDen nye lastvogn er en Scania R 440 LB 6x2*4 med Phoenix Olympus komprimatorkasse på 24 m3 til indsamling af industrirenovation. Helt i tråd med HC Containers generelle fokus på trafiksikkerhed er den nye renovationsbil udrustet med ekstra højresvingskamera samt bakkamera og heldækkende sideafskærmning i begge sider.

 

Miljøet er tilgodeset med den kraftige og miljøvenlige 13-liters Scania-motor på 440 hk, der opfylder den kommende Euro 6 miljønorm, og chaufførkomforten er i højsædet takket være fuldautomatisk Opticruise gearskifte, lædersæder, rummeligt mellemførerhus mv.

 

HC Container har valgt at specificere den nye lastbil med Scania Communicator kommunikationsenhed, der bl.a. anvendes til trådløs overførsel af fartskriverdata under kørslen.

Der er desuden tegnet fem års serviceaftale og udvidet drivlineaftale på den nye Scania, der opbygget af Phoenix Danmark, lakeret af Mosegaards Autolakering i Bramming samt klargjort af Scania i Ishøj.

 

Kundechef Jan Kristensen har stået for rådgivning omkring serviceaftaler og Communicator-abonnement, mens salgschef John Schultz har stået for salg og levering af lastbilen

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com