Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny robust data-terminal

Søgeord:

15. juni 2016  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

1278 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Scanvaegt VT200 til udendørs brug.

Scanvaegt Systems lancerer en helt ny serie af robuste operatør-terminaler, der med kvalitetsdesign sætter en ny høj standard for driftsikkerhed og brugervenlighed.

 

Med stor processorkraft og robust kabinetdesign i rustfrit stål udgør den nye VT200 data-terminal en kraftfuld og driftsikker computer til data-håndtering og kommunikation. Terminalen er udviklet specifikt til udendørs brug til opgaver i forbindelse med vejning, registrering og ekspedition ved dosering, adgangskontrol og automatisk identifikation.

 

VT200 har en ny skærmteknologi, der sikrer tydelig visning under alle vejrforhold – selv i skarpt sollys. Skærmen har også automatisk lysstyrke-justering, der skruer ned for lyset i de mørke timer, hvilket sparer strøm.

 

Kabinettet i rustfrit stål er isoleret og forsynet med termostatstyret varme-element og luftkøling, som sørger for en konstant drifttemperatur inde i kabinettet – det beskytter komponenterne og giver høj driftsikkerhed og lang levetid.

VT200 har et fleksibelt design, der betyder, at den kan udstyres med forskellige typer af kortlæser – RFID, magnetkort og stregkode – og med samtale-anlæg/højtaler og printer.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com