Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny salgschef til Lindø port of Odense

Søgeord:

2. februar 2018  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

191 gange

Læses i øjeblikket af:

2

Lindø port of Odense har ansat Ole Haugsted Jørgensen som ny salgschef.

Hos Lindø port of Odense skal Ole stå i spidsen for bl.a. udlejning af produktionsfaciliteter, logistik, lager og krankapacitet til offshore-, vind- og den maritime branche, og han skal styrke vores fokus på traditionelt havnegods eksempelvis bulkvarer.

 

Lindø port of Odense er i vækst, og behovet for areal stiger. Der er netop opført seks nye haller på Lindø, hvor også store buffer-arealer i øjeblikket inddrages i industriområdet. Derudover udvides det eksisterende havneområde på Lindø med 400.000 kvadratmeter, som forventes at stå klar til projekter i 2019/2020.

 

»Vi ser frem til, i samarbejde med Ole, at iværksætte en accelereret salgsindsats, hvor både nye og eksisterende faciliteter på havnens tre terminaler kommer i spil,« hedder det i pressemeddelelsen fra Lindø port of Odense.

Ole Haugsted Jørgensen kommer med mere end 20 års erfaring inden for salg i havnesektoren og har indgående kendskab til havnens aktivitetsområder. Han har bl.a. været 12 år ved A.P. Møller – Mærsk og kommer senest fra en stilling som strategisk salgschef ved ADP A/S (Associated Danish Ports A/S), hvor han har været ansat siden 2000.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com