Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny salgskonsulent

Søgeord:

7. oktober 2016  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

872 gange

Læses i øjeblikket af:

1

CPH Trucks A/S udvider medarbejderstaben.

CPH Trucks A/S har ansat Mathias Jeppesen som salgskonsulent.

 

Stillingen er nyoprettet og Mathias er rekrutteret fra egne rækker, hvor han de seneste to år har færdiggjort sin uddannelse som handelsassistent hos Scanvo Trucks Danmark A/S, i Silkeborg.

 

På den baggrund har Mathias tilegnet sig en bred teknisk viden omkring lastbiler og trailere, som giver ham et perfekt udgangspunkt til at kunne give alle vore kunder, en kompetent og professionel betjening.

 

-CPH Trucks A/S åbnede dørene 1. august 2014 og efter to år med lastbiler og AMT-trailere, primært på Sjælland og øerne, fornemmer vi at tiden nu er moden til at forstærke salgsindsatsen, så vi fremadrettet kan yde en endnu bedre service overfor vore kunder, udtaler direktør Jesper Smedegaard.

-Med Mathias ombord, er jeg sikker på at vi kan fortsætte vores positive vækst, og i endnu højere grad, være i stand til at udbrede kendskabet i branchen til CPH Trucks, vore lastbiler og vore trailere”. Mathias får base på kontoret i Greve, hvorfra han vil betjene nye og eksisterende kunder, med nye og nyere brugte lastbiler fra hele koncernen, samt trailere fra AMT´s brede produktprogram.

 

Transport Tidende på mobilen:

Download Transport Tidendes gratis app i App Store eller Google Play

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com