Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny Sawo-opbygning til Løng

Søgeord:

18. juni 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2309 gange

Læses i øjeblikket af:

1

I samarbejde med Scania i Sorø, ved Keld Nielsen, har SAWO leveret et vandret Nopa-pendel med 3-vejs tip, opbygget på en Scania R520 trippel, til TJO A/S i Løng ved Sorø.

I samarbejde med Scania i Sorø, ved Keld Nielsen, har SAWO leveret et vandret Nopa-pendel med 3-vejs tip, opbygget på en Scania R520 trippel, til TJO A/S i Løng ved Sorø.Nopa-tippet, med vandret pendel i venstre side, har helside dobbelt svingbar i højre side og en hydraulisk styret automatisk bagsmæk.

 

Bunden er en fire mm Hardox 450. Pendlet har rullepresenning, originale skærme, en original brændstoftank, ombygget til hydraulik, samt stor værktøjskasse.

 

Endvidere en Nopa-bagende med LED-lygter, fire LED-arbejdslamper og to blitzblink.

 

TJO har også modtaget en 3-akslet Nopa-kærre med 3-vejs tip, med helsider i begge sider, dobbelt svingbar og luftstyret automatbagsmæk og en fire mm Hardox 450 bund.

 

Kærren har rullepresenning, BPW-aksler med skivebremser og elstyrede liftaksler på 1. og 3. aksel. Også her er der monteret en lygtebagende fra Nopa med LED-lys, LED-arbejdslamper og blitzblink.

Siden midten af 1960’erne har familien Jull Olsen drevet grusgrav og affaldsdepot i området Løng ved Sorø. Firmaet beskæftiger i dag cirka 45 medarbejdere.

/cw
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com