Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny Scania med udvidet drivlinedækning

Søgeord:

3. oktober 2016  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

701 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Leveret til Alex Nielsen Aulum

Scania i Fredericia har leveret en ny Scania R 730 6x2 til vognmand Alex Nielsen i Aulum, som skal køre med cementelementer til byggepladser i hele Danmark. Med i købet følger en skræddersyet serviceaftale inkl. femårs udvidet drivlinedækning.

 

Vognmand Alex Nielsen har eksisteret siden slutningen af 2012 og har nu to Scania i sin flåde. Den nye Scania R 730 med Topline-førerhus har V8-motor, en forstærket enkteltgearet bagaksel og fuldautomatisk gearkasse med Opticruise og Retarder. For at forbedre chaufførsikkerheden og forebygge ulykker er lastbilen udstyret med sikkerhedssystemerne Adaptive Cruise Control, AEB nødbremsesystem og LDW sporassistent, som advarer chaufføren, hvis hans køretøj ved en fejl krydser kørebanestriberne.

 

Til førerhuset har Alex Nielsen valgt en V8-læderpakke med sort læderindtræk, læderbeklædte dørpaneler, sort læderrat, lædermåtte på gulvet og mørk krom trimliste i instrumentpanelet. Chaufføren kan også glæde sig over en premium radio, navigation og xenon-lygter.

 

Opbygningen består af fuld dørkplade, lukket rum mellem skærme med aftageligt låg og opbevaringsrum. Sideskabet er integreret under det originale sideværn med el-opluk. Alt sammen lavet af Scanias opbygningsafdeling i Vojens.

 

Transport Tidende på mobilen:

Download Transport Tidendes gratis app i App Store eller Google Play

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com