Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny Scania Streamline til Kurt Clausen

Søgeord:

10. september 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2269 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Scania V8 Streamline Ecolution til vognmand Kurt Clausen

Scania V8 Streamline Ecolution til vognmand Kurt ClausenVognmand Kurt Clausen, Horsens fik forleden leveret en ny Scania R 500 LA6x2/4 Top/Streamline, der er bygget op som sættevognstrækker.

 

Den nye trækker er udstyret med en Scania V8 motor på 15,6 l slagvolumen, der har en topydelse på 500 hk og et maksimalt drejningsmoment på 2500 Nm. Gearkassen er Scanias GRS905 med det fuldautomatiske gearskiftesystem Opticruise.

 

Førerhuset er Scanias nye Top/Streamline med alt tænkeligt udstyr, omfattende bl.a. nye premium stole med læderindtræk og udtrækskøje, og i stedet for et frontspejl, er der monteret et frontkamera.

 

Yderligere er lastbilen udstyret med Scania CCAP, (Cruise Control Active Prediction), som ved hjælp af GPS læser vejens beskaffenhed tre kilometer frem og tilpasser hastigheden derefter. Hvorved brændstofforbruget reduceres.

Den nye Scania er udrustet med et Premium lydanlæg, der har indbygget navigation samt Scania Communicator ’sorte boks’ til trådløs overførsel af chauffør/fartskriverdata samt sporingsmulighed. Opbygning er delvis fabriksleveret, mens den øvrige opbygning er forestået af Scanias nybyggerafdeling i Hammelev.

 

Vognen er også omfattet af ’Ecolution by Scania’- konceptet, d.v.s. den er optimeret med henblik på absolut laveste brændstofforbrug, hvor der også er inkluderet fire års abonnement på ’Brændstofanalyse’ ved hjælp af Scania Communicator-enheden, der også leverer online-data til den løbende rådgivning af chaufføren i den mest økonomiske kørestil gennem Scanias Driver Coaching-afdeling.

 

BJ Autopolstring ApS i Padborg har stået for polstring af førerhuset, mens lakeringen er lavet ved Mosegaards Autolakering i Bramming.

Vognmand Kurt Clausen har valgt at tegne serviceaftale og udvidet drivlinegaranti på lastbilen, der er leveret gennem Scania i Horsens, hvor salgskonsulent Jens Peder Nielsen har stået for salget.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com