Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny Scania til Nivå.

Søgeord:

23. september 2016  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

1030 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Søren Rosvall Transport vælger totalløsning

Scania har leveret en Scania R 580 6X2 til Søren Rosvall Transport i Nivå. Med leveringen følger et coachingforløb til chaufføren, en skræddersyet serviceaftale og en udvidet drivlinereklamationsret, gældende i otte år.

 

Den nye Scania er udstyret med retarder, som gør chaufføren i stand til at foretage kraftige og effektive men alligevel bløde opbremsninger. Ud over komfort og en afslappet kørsel giver den også besparelser ved at reducere behovet for vedligeholdelse af driftsbremserne.

 

Scania i Ishøj har stået for opbygningen med bla. fuldt eloxeret alu-dørkplade, LED-fjernlygter i solskærmen, samt diverse ekstralygter (Crown Edition-udstyrspakke). Lakken er i "Classic" stil med mange små detaljer, lavet af Auma i Frederikssund.

 

Lastbilen skal køre linjetrafik med linktrailer med 60 tons læs til og fra Finland, og Søren Rosvall har tegnet en skræddersyet serviceaftale, som er sammensat efter kørselmønster og driftsdata, samt en udvidet drivlinereklamationsret, som gælder de næste 8 år, eller indtil lastbilen har kørt 1,2 mio. km. Denne løsning bidrager til øget driftssikkerhed og færre uforudsete udgifter.

Transport Tidende på mobilen:

Download Transport Tidendes gratis app i App Store eller Google Play

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com