Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny Shell station ved Storebæltsbroen

Søgeord:

10. august 2017  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

970 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Åbner i Knudshoved. 

 

De 12 millioner bilister, motorcyklister, lastbiler og busser, der hvert år krydser Storebæltsbroen, får nu et nyt, bekvemt brændstofstop på kanten af Storebælt. Her åbner en Shell station på det gamle færgeleje i Knudshoved.

 

Energiselskabet DCC Energi overtog i efteråret 2016 en stor del af Dansk Shells forretning. Blandt andet det landsdækkende netværk af Shell-stationer. Nu føjer DCC Energi endnu en station til netværket. 11. august åbner en ny, Shell Express station officielt på det gamle færgeleje i Knudshoved på Fyn. Til stor tilfredshed for Nyborgs borgmester, Kenneth Muhs, som klipper den røde snor kl. 13.00 på dagen.

 

-Jeg er rigtig glad for, at vi nu tager endnu et skridt i retning af at få liv og aktivitet tilbage til den gamle havneterminal. Området har altid været centralt for trafik og infrastruktur i Danmark, og den nye Shell-station bygger videre på denne arv, siger Kenneth Muhs.

Med den nye, ubemandede tankstation får bilister og transportchauffører langt om længe mulighed for at tanke brændstof helt tæt op ad E20 Fynske Motorvej ved Storebæltsbroen. Med en beliggenhed kun 100 meter fra sidste afkørsel inden broen byder tankstationen på en bekvem mulighed for at tanke på vej tværs over Danmark - og samtidig nyde den flotte udsigt til vand og bro.

 

-Vi har en ambition om at styrke stationsnettet med velbeliggende tankstationer, når vi har mulighed for det. Med anlægget på havnen i Knudshoved har vi nu 209 stationer og en god landsdækkene spredning. Men vi ønsker at sikre bilister og erhvervschauffører endnu bedre adgang til Shells brændstoffer. Derfor kommer vi også til at se en klar forøgelse af antallet af stationer under Shells muslingeskal de kommende år, siger Søren Møller Maretti, retaildirektør i DCC Energi, som driver Shell stationsnettet i Danmark.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk