Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny skandale-lufthavn i Tyskland

Søgeord:

6. januar 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2264 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Hver dag render 140 ansatte rundt i en spritny lufthavn ved den tyske by Kassel, uden at et eneste fly lander eller letter. Det på trods af, at lufthavnen har kostet 2,2 milliarder kroner.

Hver dag render 140 ansatte rundt i en spritny lufthavn ved den tyske by Kassel, uden at et eneste fly lander eller letter. Det på trods af, at lufthavnen har kostet 2,2 milliarder kroner.Det skriver det tyske nyhedsmagasin Spiegel.

 

Lufthavnen hedder Kassel-Calden Airport, og den stod færdig tilbage i april måned 2013. Men siden da har den stort set stået tom. Og selvom kalenderen lige nu viser december 2013, var sidste flyvning med passagerer tilbage i oktober, skriver Spiegel.

 

Den seneste reelle flyvning var, da Air Berlin tidligere på året landede i Kassel-Calden Airport med en række syriske flygtninge.

 

Lufthavnen i Kassel er dermed endnu et tysk skandalebyggeri, når det kommer til lufthavne. Det mest kendte eksempel lige nu er den nye 35 milliarder kroner dyre Berlin Brandenburg Willy Brandt Airport (BER).

Den nye lufthavn i Berlin skulle være åbnet 30. oktober 2011, men åbningen blev udskudt på grund af en stribe problemer med elinstallationer, konstruktion af terminalbygninger og flere andre ting.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com