Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny sparemodel

Søgeord:

14. januar 2015  |  

Af Claus Warncke

Læst i alt:

1842 gange

Læses i øjeblikket af:

1

MAN TGX EfficientLine 2 klar til dansk levering.

 

MANs nye sparemodel tilbyder nu endnu større brændstofbesparelser end sin forgænger.

Siden lanceringen af EfficientLine konceptet i 2010 har mere end 27.000 kunder i Europa købt en af MANs EfficientLine modeller.

 

Nu er arvtageren - MAN TGX EfficientLine 2 - klar til at tage over med endnu større brændsstofbesparelser – helt præcist 6,57 procent mindre brændstofforbrug i forhold til forgængeren, viser de imponerende målinger, som er foretaget og verificeret af det anerkendte tyske testinstitut TÜV.

 

Den nye MAN TGX EfficientLine 2 har vist sig at være et attraktiv redskab til at overvinde de store udfordringer, der følger af øget konkurrencepres, stigende dieselpriser og strengere miljøkrav, som transportbranchen hver dag bliver stillet overfor.

MAN har bygget videre på det succesfulde EfficientLine koncept og har indført ny teknologi til at finde de yderligere besparelser.

Alle de nye elektroniske systemer til at reducere brændstofforbruget er nu standard på TGX EfficientLine 2.

Den nye EfficientCruise fartpilot giver en brændstofbesparelse på op til seks procent ved optimal udnyttelse af rulle energi, ved kørsel på bakker og hældninger.

 

Drivlinien i TGX EfficientLine 2 er baseret på den opdaterede D26 motor med „TopTorque“ og dermed ideel til brændstoføkonomisk kørsel ved særligt lave hastigheder.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com