Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny speciel kompakt mobilkran

Søgeord:

9. august 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2351 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Kranexpressen A/S i Hedehusene har netop fået leveret en speciel kompakt mobilkran Liebherr LTC 1045-3.1.

Kranexpressen A/S i Hedehusene har netop fået leveret en speciel kompakt mobilkran Liebherr LTC 1045-3.1.- Kranen skal primært, i konkurrence med store lastbilkraner og mobilkraner, løse opgaver i København og andre byer, hvor pladsen er trang, udtaler direktør Lars Ebbesen, Kranexpressen A/S.

 

Kranen kan køre ind gennem porte, der er meget små. Derfor kan den udføre opgaver, der ellers kræver meget større kraner.

 

LTC 1045-3.1 kan eksempelvis køre ind i en baggjord, hvorfra den kan foretage løftet direkte. Dermed er den et attraktivt alternativ til løft med langt større lastvogns- eller mobilkraner, der skal foretage løftet ind over taget.

 

- Ligeledes kan vi køre ind i en fabrikshal, og foretage løft af f.eks. maskiner på meget lidt plads, fortæller Ebbesen.

Vi har haft de, såkaldte, ”citykraner” i en del år, og da vi skulle have skiftet en syv år gammel kran til en ny, valgte vi en Liebherr LTC 1045-3.1, da den havde de bedste forudsætninger for at opfylde vore krav til en meget alsidig kran, både hvad angår mål, men også m.h.t. bomlængde og løftekapacitet.

Undervogn

Kranen er udstyret med en mobilkranundervogn og er derfor i stand til at manøvrere på meget snæver plads. Den kompakte størrelse gør, at den samtidig er i stand til køre gennem en snæver port med højden 3 m og bredden 2,6 m.

 

Kranen er derudover forsynet med hævebart førerhus, som gør det muligt at hæve førerhuset til en højde, hvor kranførerens øjne er i en højde af 7,8 m. Dette øger sikkerheden, da kranføreren her har et fantastisk overblik over arbejdspladsen og kan holde direkte øjenkontakt med arbejdspladsen helt op til anden sals højde.

Kranen er fremstillet ved Liebherr i Ehingen. Den er leveret af Liebherr - Danmark Aps i Hedensted.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com