Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny stor Carlsberg-ordre til Scania

Søgeord:

15. januar 2016  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

1192 gange

Læses i øjeblikket af:

1

32 biler leveres.

Med en ny ordre på 32 Scania-lastbiler fra den danske bryggerigigant Carlsberg, fortsætter det mangeårige samarbejde mellem Carlsberg og Scania om distributionsløsninger på det danske marked.

 

Ordren består af 27 Scania P 360 DB 6x2*4 forvogne til distribution og 5 Scania G 490 LA 6x2/4 trækkere til kørsel mellem depoter. Carlsberg har specificeret og udviklet bilerne med henblik på skræddersyet distribution af øl-, sodavand- og Coca Cola-produkter i Danmark i samarbejde med opbyggeren SKAB AB, som har til huse i Ätran i Sverige.

Optimeret til distribution

Køretøjerne er udstyret med Scanias Communicatorboks, som overfører trådløse driftsdata fra lastbilerne med henblik på at hjælpe bryggeriet med at spare brændstof og tid. Carlsberg får nemlig 10 års abonnement på ”oversigtsrapporter”, uden beregning, så de kan følge brændstofforbruget på bilerne. Desuden indeholder aftalen ekstra abonnement på fartskriverservice, så fartskriverdata overføres og opbevares automatisk.

 

Serviceaftaler på alle lastbilerne

Om baggrunden for at placere den store ordre hos Scania siger Carlsbergs National Fleet and Distribution Director Kaj Nielsen:

 

Vi opnår en forenklet administration i kraft af serviceaftaler på køretøjerne gennem Scania-organisationens fælles administrationsfunktion ScanPlan.

 

- Scanias modulopbyggede produktprogram gør det muligt at specificere lastbilerne præcis til kørselsopgaverne, og dette giver også lettelser i den daglige drift, slutter Kaj Nielsen.

De nye lastbiler er solgt af Scania Key Account Manager Peter Glimsager.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com