Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny succes på Ishøj Truck Show

Søgeord:

6. september 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2255 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Det blev til ny publikumsrekord med over 4.500 lastbilinteresserede gæster på Ishøj Truck Show, der blev afviklet i weekenden på Scania’s anlæg i Ishøj.

Det blev til ny publikumsrekord med over 4.500 lastbilinteresserede gæster på Ishøj Truck Show, der blev afviklet i weekenden på Scania’s anlæg i Ishøj.Det var 5. år i træk, at truckershowet blev afviklet - denne gang arrangeret af truckerklubben Convoy Buddy i samarbejde med Scania.

 

Det var især de mange flotte lastbiler på den tæt pakkede plads omkring Scania-anlægget, der trak publikum til. Også veteranlastbiler, radiostyrede modellastbiler, leverandørudstilling af transportmateriel og serviceydelser tiltrak sig stor interesse, og med til at hæve stemningen var masser af live-musik fra scenen i løbet af weekenden.

 

Størst jubel skabte det dog, da den svenske ’customkonge’ Svempas gav opvisning i sin Red Pearl showlastbil. På Scania-anlæggets store parkeringsplads gav han flere opvisninger med burnout’s, drifting og dækrøg i enorme mængder med den 1.000 hk stærke Scania cabriolet.

Mange vognmænd og chauffører mødte op med deres lastbiler i ’firmahold’, og dermed opfylder truckshowet sit formål om også at være en hyggeligt fristed, hvor chaufførerne mødes til socialt samvær, lastbilsnak og udveksling af røverhistorier.

 

Også blandt de mange leverandører var der udbredt tilfredshed med Ishøj Truck Show.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com