Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny terminalchef i Esbjerg

Søgeord:

7. september 2016  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

893 gange

Læses i øjeblikket af:

1

SAL henter kendt branchemand.

Det bliver et kendt navn på Esbjerg Havn, som fremover kommer til at stå for driften af terminal- og stevedoring-aktiviteterne hos Scandinavian Auto Logistics.

 

Steen Hansen (60), som i mange har varetaget ledelsesroller hos Danbor i Esbjerg, er netop tiltrådt som ny COO hos Scandinavian Auto Logistics (SAL) på Esbjerg Havn. Her afløser han Kurt Søgaard Hansen, som efter fem år i jobbet har valgt at søge nye udfordringer andetsteds.

 

Som COO har Steen Hansen fået opgaven med at varetage den daglige drift af SAL’s stærkt voksende aktiviteter inden for billogistik, terminalvirksomhed, klargøring og ombygning af biler samt stevedoring. SAL håndterer også lager- og stevedoring-opgaver inden for offshore, vindmøller og andet projektlast.

-Jeg har samarbejdet med Steen i mere end 25 år og kender ham som værende særdeles kompetent, så jeg er meget glad for, at det er lykkedes os at tiltrække ham til SAL, siger Henrik Otto Jensen, adm. direktør.

 

Steen Hansen har i en længere årrække arbejdet for Danbor, hvor han bl.a. har haft ansvaret for driften af offshorebasen. Desuden har han været udstationeret for virksomheden i flere omgange. Senest har han været salgsdirektør hos Stenca Trading i Esbjerg.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com