Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny terminalchef på Gotland

Søgeord:

8. juni 2017  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

387 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Styrer den nye krydstogtterminal i Visby.

Copenhagen Malmö Port, CMP, har udnævnt Henrik Ahlqvist til terminalchef for den nye krydstogtterminal i Visby.

Den nye krydstogtterminal åbner i april 2018. Henrik Ahlqvist får ansvaret for krydstogtterminalen og de relaterede aktiviteter og skal sikre, at den nye terminal drives på en effektiv måde.  

 

- Vi føler os heldige over at have rekrutteret Henrik, da han har stor erfaring med krydstogtforretningen fra bl.a. Stockholm. Derudover er det jo ekstra sjovt, at Henrik kommer fra Gotland. Vi er overbeviste om, at Henrik med sin viden og positive indstilling vil kunne udvikle den nye terminal på den bedst mulige måde, siger Arnt Møller Pedersen, COO, Cruise & Ferries i Copenhagen Malmö Port AB.

Henrik Ahlqvist kommer fra Stockholms Havne, hvor han har arbejdet som chef for Cruise & Ferries og parallelt dermed som Deputy Harbour Master. Gennem sine 16,5 år i Stockholms Havne har Henrik ud over ansvaret for krydstogterne også stået for skærgårdstrafikken og de bynære kajområder. Forud for dette arbejdede Henrik i 10 år hos rederiet Estline, som betjener Stockholm-Tallinn.

 

- Jeg er selvfølgelig rigtig glad for at have fået denne mulighed, og jeg føler, at jobbet passer perfekt til mig. Det føles lidt som at komme hjem, når man tænker på min forbindelse til Gotland. Jeg har også haft mulighed for at samarbejde med CMP tidligere og føler, at vi har det samme syn på krydstogtindustrien, og hvordan krydstogtforretningen skal drives. Jeg ser virkelig frem til at begynde på arbejdet, siger Henrik Ahlqvist.

Henrik Ahlqvist starter på jobbet den 1. september 2017.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com