Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny tipper til Tune

Søgeord:

28. juni 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2375 gange

Læses i øjeblikket af:

1

TTS Tune Transportservice har for kort tid siden fået leveret en ny fireakslet tippeladstrailer, hos Lastas i Hedensted.

TTS Tune Transportservice har for kort tid siden fået leveret en ny fireakslet tippeladstrailer, hos Lastas i Hedensted.Der er tale om en 37 m3 tippeladstrailer med skrå forsmæk til transport af sand og grus, med en tilladt totalvægt på 48.000 kg og et firlingebogietryk på 30.000 kg. Den er bygget op på et ekstra

 

forstærket chassis af finkornsstål 690 og med fire nitons SAF-aksler med Intradisc skivebremser. Både første og fjerde aksel er løftbare, med dobbelte sidemonterede liftaksler. Fjerde aksel er samtidig selvstyrende, og foran på chassiset er der fastboltet en arbejdsplatform i galvaniseret stål med sikkerhedsgelænder. Lygterne er med chromringe, og der er monteret ekstra røde baglygter over nummerpladen samt arbejdslys både bagpå og på siden.

Lastas har bygget tippeladskassen op i 40 mm indvendige og forstærkede aluminiumsplanker, med 4 mm indvendig belægning samt 7 mm forstærket bund. Bunden er monteret med 15 mm kunststofbund, og der er kunststof op af kassens sider. Der er monteret trin både ind- og udvendig på kassens forende. Kassen har tophængt bagklap med pneumatisk åbne- og lukkesystem, hvor

 

tophængslerne er flyttet ca. 300 mm frem, for at give op til 15 % ekstra åbning ved aflæsning. Kassen er lakeret klar, og lukkes med en rød rullepresenning.

 

Den nye trailer er leveret af Ivan Kristensen fra Lastas.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com