Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny tiptrailer på 37 kubikmeter

Søgeord:

9. april 2015  |  

Læst i alt:

952 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Ny levering til kendt firma.

Entreprenør- og vognmandsforretningen HM Entreprenør A/S har modtaget en ny fireakslet og 37 kubikmeter stor Kel-Berg tiptrailer.

 

Henning Mathiassen A/S blev grundlagt 9. maj 1971 af Henning Mathiassen. Med 41 års erfaring indenfor branchen hviler firmaet på et solidt fundament med cirka 80 dygtige og kompetente medarbejdere. HM Entreprenør udfører rådgivning og kvalitetsarbejde indenfor hovedområderne jord, kloak, beton og belægning – i hoved-, fag- og underentrepriser.

 

Traileren er opbygget på et rødlakeret chassis, opsvejset i boks-profil med kraftige forstærkninger. Vognen kører på fire styk ni-tons BPW-aksler med tromlebremser og BPW-luftaffjedring.

Første aksel er løftbar, og fjerde aksel er løftbar og selvstyrende. På chassiset er der monteret arbejdsplatform af galvaniseret stål med sikkerhedsgelænder.

Lastas har opbygget tipkassen i 40 mm indvendige og forstærkede aluminiumsplanker med 4 mm gods på indersiden samt 2,8 mm gods på ydersiden.

Forvæggen består af 5 mm aluminiumsplade med kraftige forsmækforstærkninger. Bunden er fremstillet af 7 mm gennemgående aluminiumplade i speciel slidstærk kvalitet. Desuden er der 15 mm kunststofbund (polyethylen) på standard aluminiumsbund og 10 mm kunststofplader indvendig i op til 1,25 meters højde.

 

Tophængt bagklap med automatisk og pneumatisk åbne- og lukkesystem er monteret på chassiset. Bagklappen er fremstillet af 40 mm aluminiumsprofil med kraftig kantramme. Øverst på kassen ligger en kraftig rullepresenning med rør.

 

Den nye trailer er leveret af Anders Larsen, Lastas i Hedensted.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com