Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny tiptrailer til Grindsted

Søgeord:

16. juni 2015  |  

Af Claus Warncke

Læst i alt:

862 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Fire aksler og 37 kubikmeter fra Kel-Berg.

 

Brians Renovation ApS i Grindsted har modtaget en ny fireakslet og 37 kubikmeter stor tiptrailer fra producenten Kel-Berg.

 

Traileren er opbygget på et rødlakeret chassis, opsvejset i boks-profil med kraftige forstærkninger. Chassiset står på fire styk ni-tons BPW-aksler med tromlebremser og original BPW-luftaffjedring. Første aksel kan løftes, og fjerde aksel er både løftbar og selvstyrende. På chassiset er der monteret en arbejdsplatform af galvaniseret stål med sikkerhedsgelænder.

 

Lastas har opbygget tipkassen i 40 mm indvendige og forstærkede planker i aluminium med fire mm gods på indersiden og 2,8 mm gods på ydersiden. Forvæggen består af fem mm aluminiumsplade med kraftig forstærkning i aluminium.

 

Bunden er fremstillet af syv mm gennemgående aluminiumplade i speciel slidstærk kvalitet - samt 15 mm kunststofbund (polyethylen). Den tophængte bagklap har pneumatisk åbne- og lukkesystem med 3/2 vejs ventil monteret på chassis for automatisk åbning. Bagklappen er fremstillet af 40 mm profil i aluminium med kraftige kantrammer. På kassen ligger en kraftig rullepresenning med rør.

Brians Renovation er grundlagt i 1989 af Brian Petersen. Inden han blev selvstændig vognmand kørte han som chauffør i fem år. Han begyndte som vognmand med to lastbiler, og siden er firmaet vokset, så det i dag har otte ladbiler, to tankbiler, seks skraldebiler og fire kærrer / anhængere samt én trækker med isoleret tiptrailer.

Den nye trailer er leveret af Jan Bertelsen, Lastas.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com