Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny tipvogn til KD Transport

Søgeord:

1. september 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2256 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Vognmandsfirmaet KD Transport på Fur har modtaget en ny 4-akslet tippåhængsvogn fra Jilko i Aars. Vognens totalvægt og akseltryk er henholdsvis 36 og 9 ton.

Vognmandsfirmaet KD Transport på Fur har modtaget en ny 4-akslet tippåhængsvogn fra Jilko i Aars. Vognens totalvægt og akseltryk er henholdsvis 36 og 9 ton.Den korntætte påhængsvogn rummer hele 36,5 kubikmeter – med en ladlæng-

 

de på 8,2 meter og en indvendig sidehøjde på 1,8 meter.

 

Venstre side i kørselsretningen er 4-delt og dobbelt svingbar, med kinnegrip-

 

stolper og 60 centimeter høje oversider, der kan slås ud og ind – med mulighed for fastlåsning, når de er slået ind.

 

Dette er meget tidsbesparende, når der i perioder - hvor der kun køres pallegods, bigbags og lignende - kan køres med oversiderne slået ind og fastlåst.

 

Bundpladen er udført i tre millimeter rustfri stål. Mellem for- og bagakslerne er der i begge sider en inddækning i aluminiumsplade, der er ”bukket rundt” for at give stivhed.

Ved bagtip udløses smækken via en luftcylinder, mens sidefjælene i venstre side udløses manuelt. De otte dæk i størrelsen 385/65 R22,5 er monteret på alu-fælge. BPW-akslerne har skivebremser, og bagbogiens forreste aksel kan hæves.

 

Påhængsvognen er solgt og leveret af Jilko’s salgschef Peter Vad, der forklarer:

 

- Nu hvor vi får produceret hænger-chassiserne på Novatech’s 350 mand store fabrik i Polen, og på Jilko selv står for de ofte meget kundespecifikke ladopbygninger, mærker vi, at vi her har fat i noget, der er attraktivt for kunderne, både kvalitets- og prismæssigt.

 

Novatech er Jilko’s moderselskab.

/cw
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com