Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny toakslet tippeladstrailer med Tridec-styring til sydjysk entreprenør og vognmandsfirma

Søgeord:

22. oktober 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2369 gange

Læses i øjeblikket af:

1

KLC leverer ny toakslet tippeladstrailer til Henning Have

KLC leverer ny toakslet tippeladstrailer til Henning HaveEntreprenør Henning Have A/S, Vejen, der også er en vognmandsvirksomhed, fik forleden leveret en ny toakslet tippeladstrailer fra KLC A/S i Kolding.

 

Den nye tippeladstrailer har en længde på 8.000 mm og en sidehøjde på 1.600 mm. Rumindholdet er 24 m3 og chassiset er med en kongetab, som kan overføre 17 tons, og er specielt forstærket af hensyn til det høje kongetabstryk og Tridec styresystemet i bagenden.

 

Akselbestykningen består af to ti-tons BPW aksler med tromlebremser, som sidder placeret med en akselafstand på 1.810 mm.

 

Akslerne er ophængt med luftaffjedring, som er udstyret med hæve/sænkeventil, der er PVC skærme over hjulene og cyklistværn i henhold til gældende EU bestemmelser.

Der er bogielift på den forreste aksel og Tridec stangstyring til bagakslen.

 

Hjulbestykningen omfatter fire singlemonterede hjul, og alle lygter er af LED typen. Samtidig er alle kabler samlet i elboks i bagenden, hvorfra der er ført kabler ud til de enkelte lamper, så man undgår unødvendige samlinger.

 

Forgavlen og siderne, er udført i kraftige aluminium af den såkaldte entreprenørtype 60/40, mens bunden er lavet i 7 mm aluminiumsprofiler.

 

Tipcylinderen er frontmonteret og der er en gangbro i forende, som sikrer at chaufføren kan stå sikkert, når der skal kigges op i ladet.

 

Bunden er monteret med en 13 mm okylen plastbund, der går 700 mm op ad siderne, og som er kantet med en skinne i toppen.

For at sikre lasten og reducere brændstofforbruget er der på toppen monteret en rullepresenning med stropper.

 

Bagklappen er tophæng, og aktiveres automatisk med hydraulik og fjernbetjening.

 

Den nye tippeladstrailer er solgt af Michael Hansen, KLC A/S, Kolding.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com