Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny topchef i Mærsk

Søgeord:

24. juni 2016  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

834 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Søren Skou tiltræder 1. juli.

Den nu tidligere administrerende direktør for Maersk Line, Søren Skou, er udnævnt til administrerende direktør i hele A.P. Møller - Mærsk-gruppen.

Det fremgår af en opsigtsvækkende skriftlig meddelelse fra det store danske selskab i går torsdag.

 

Med Søren Skou på posten som topchef i Mærsk Gruppen er det samtidig et farvel til Nils Smedegaard Andersen, der har bestridt netop den post siden december 2007.

 

Der er endnu ikke meldt noget ud om baggrunden til det pludselige skifte i toppen af selskabet, men i meddelelsen fortæller selskabet, at det anerkender Smedegaard Andersen store bidrag til A.P. Møller – Mærsk A/S.

 

Bestyrelsesformand Michael Pram Rasmussen:

 

- På vegne af bestyrelsen vil jeg gerne takke Nils S. Andersen for hans betydelige resultater som frontmand for Maersk Groups internationale vækst, for at styrke firmaets kundefokus og konkurrencedygtighed såvel som for at forenkle styringen og en forbedret gennemsigtighed og kommunikation med vores interessenter, siger han.

Søren Skou har været tilknyttet A.P. Møller – Mærsk A/S siden 1983, og han ser frem til at fortsætte som selskabets topchef:

 

- Jeg er begejstret for muligheden for at føre A.P. Møller – Mærsk ind i den næste fase af vores strategiske udvikling. De hurtige ændringer i denne verden kræver, at vi kan tilpasse os hurtigt, nemt og til en minimal pris, mens vi bevarer fokus på hver enkel forretningsenhed. Vores fremtidige set-up skal effektivt reagere på disse udfordringer, siger Søren Skou.

 

Søren Skou tiltræder som administrerende direktør i A.P. Møller – Mærsk 1. juli.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com