Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny topchef i Star Alliance

Søgeord:

14. juli 2016  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

626 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Jeffrey Goh fundet i egne rækker.

Bestyrelsen hos Star Alliance, verdens største alliance af flyselskaber, har ansat 47-årige Jeffrey Goh som administrerende direktør med virkning fra 1. januar 2017.

 

Goh kommer senest fra stillingen som driftsdirektør i Star Alliance, og han efterfølger dermed Mark Schwab, der går på pension.

 

Det oplyser alliancen i en skriftlig meddelelse.

 

Respekteret i branchen

Calin Rovinescu, bestyrelsesformand i Star Alliance:

 

- Den tidlige beslutning danner grundlaget for en smidig overgang i ledelsen i toppen af alliancen. Mark Schwab ledte alliancen igennem en vigtig periode. Efter mere end et årti med tilføjelser af nye luftfartselskaber i signifikante og strategiske markeder på globalt plan er alliancens fokus skiftet til en tættere integration af kundeorienterede tjenester, systemer og processer. Med Jeffrey er valget faldet på en erfaren luftfartsprofessionel, der er velkendt og respekteret af medlemsselskaberne, og som vil være i stand til at lede vores organisation gennem den hurtige udvikling i dette stærkt konkurrenceprægede globale luftfartsmiljø i de kommende år, siger Calin Rovinescu.

Jeffrey Goh selv ser frem til at fortsætte forgængernes gode arbejde:

 

- Jeg er beæret. Jeg vil gerne takke bestyrelsen for deres tiltro til mig. Det er vigtigt, at vi ikke alene giver medlemsselskaberne merværdi, men at vi hele tiden efterstræber at forbedre og innovere interesserne hos de 600 mio. kunder, der flyver med Star Alliances medlemsflyselskaber hvert år. Jeg ser frem til at fortsætte mine forgængeres gode arbejde og til at samarbejde tæt med vores medlemmer for at sikre, at vi vedbliver med at være den førende globale luftfartsalliance, lyder det fra Jeffrey Goh.

 

Billedtekst: Star Alliance-bestyrelsesformand Calin Rovinescu (th) gratulerer Jeffrey Goh (tv) med den nye stilling som topchef, mens afgående administrerende direktør i alliancen Mark Schwab ser til. Foto: Star Alliance.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com