Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny totalleverandør til skibsfarten

Søgeord:

6. december 2016  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

571 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Maritime Ship Supply ApS etablerer sig i Frederikshavn.

Den 1. januar får den maritime klynge på Frederikshavn Havn et nyt medlem.

 

Nordjyske Poul-Ole Jensen, der har en mangeårig baggrund indenfor den industrielle og maritime branche, er manden bag nyetableringen.

 

43-årige Poul-Ole Jensen kommer fra en stilling som salgsingeniør ved Silentor A/S, der udvikler og sælger lyddæmpere til industrien og den maritime verden.

 

Med 24 års erfaring fra flere brancher og et bredt netværk, både lokalt og internationalt, har Poul-Ole Jensen set potentialet som ny leverandør indenfor skibsforsyning.

 

- Vi vil bidrage med et stærkt samarbejde med de øvrige lokale leverandører til den maritime branche, og tror fuldt og fast på, at der er et marked for de kerneværdier, vi bringer med os, nemlig samarbejde, service, fleksibilitet og leveringssikkerhed, siger Poul-Ole Jensen.

500.000 varenumre

Med Maritime Ship Supply bliver det maritime netværk i Frederikshavn udvidet med en full service-virksomhed indenfor ship supply med flere end 500.000 varenumre fra anerkendte leverandører som eksempelvis franske Total og spanske Seabay Marine & Offshore. Hertil kommer et bredt udbud af alt indenfor proviantering fra en lokal leverandør.

 

- Havneudvidelsen, der er i fuld gang i Frederikshavn, vil betyde, at langt flere skibe i den nærmeste fremtid vil anløbe havnen. Vi vil kunne servicere såvel store som små fartøjer og tilbyde en totalløsning, uanset besætningens størrelse. Vi har valgt at etablere os allerede nu for at imødegå den forventede udvidede aktivitet i havnen. Det betyder, at vi kan nå at etablere os på markedet, så rederierne lærer os at kende, inden det for alvor går løs. I første omgang vil vores hovedfokus være skibe, der anløber de nordjyske havne for at laste og losse, og øvrige virksomheder i det nordjyske, der kunne have behov for vores hjælp. Ud over dette har vi kontakt til folk i Skandinavien og den øvrige verden, som vi også ønsker at servicere, siger Poul-Ole Jensen

Bred baggrund

Tidligere har Poul-Ole Jensen, der stammer fra Frederikshavn, beskæftiget sig med indkøb, lager og logistik hos flere nordjyske virksomheder indenfor det maritime område. Han har også en baggrund som indkøber ved Roblon A/S og intern sælger ved Sanistål A/S, ligesom han også har været sælger inden for byggeindustrien.

 

Fra årsskiftet vil Maritime Ship Supply have til huse i lokaler i FME på Frederikshavn Havn. Foruden Poul-Ole Jensen vil medarbejderstaben bestå af Mogens Jensen, tidligere lager- og indkøbschef ved Strandby Værft, samt Ole Nielsen, der tidligere har været beskæftiget på Flådestation Frederikshavn.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com