Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny trafikplan er en blåstempling

Søgeord:

28. februar 2017  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

699 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Horsens Havn får bedre forhold.

Horsens Erhvervshavn er en naturlig del af fremtidens Horsens. Det må være konklusionen på den trafikplan, som Horsens Kommune netop har lagt frem.

 

En væsentlig del af planen er anlæggelsen af en ny vej i forlængelse af den nye, sydlige omfartsvej. Den nye vej skal forbinde havnen med Bollervej og det har to åbenlyse gevinster: Dels giver det en klart kortere transporttid fra havnen til motorvejen, dels trækker det meget af den tunge og langsommere trafik ud af midtbyen til gavn for borgerne.

 

Med til billedet hører, at den nye motorvejstilkørsel ved Hatting fra sommeren 2018 giver en bedre og direkte til- og frakørsel for aktiviteterne på havnen.

 

Foreløbig opererer planen med, at den nye omfartsvej skal stå færdig om godt 10 år, men det lange tidsperspektiv bekymrer ikke havnedirektør Claus Holm Christensen.

-For havnen og de ca. 800 arbejdspladser, der er forbundet med havnen, er denne plan meget vigtig. Planen understreger, at Horsens ønsker en aktiv erhvervshavn i mange år fremover, og for virksomhederne betyder det, at den sidste rest af tvivl om fremtiden nu må være visket bort. Erhvervshavnen er her også i fremtiden, og for virksomhederne giver det en sikkerhed for, at det kan betale sig at investere i Horsens, siger han.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com