Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny trafiksikker Euro 6 lastvogn til Dueholm

Søgeord:

18. november 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2260 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Valgte miljøvenlig og trafiksikker treakslet lastvogn med alsidig opbygning til flytninger

Valgte miljøvenlig og trafiksikker treakslet lastvogn med alsidig opbygning til flytningerDueholm Vognmandsforretning i Fredericia er et alsidigt firma, som bl.a. påtager sig alskens flytteopgaver, primært for firmaer og specialopgaver på området.

 

Den slags aktiviteter kræver alsidigt materiel, og det var netop det, som Søren Dünnweber fra MAN Truck & Bus i Padborg anbefalede, da firmaet skulle have nyt rullende materiel. Resultatet er et vogntog, der virkelig kan lidt af hvert på området: en treakslet MAN TGX forvogn og en 20 tons kærre, begge med fuld luftaffjedring, konstrueret til at tage vekselladskasser på både 7,45 m og 7,82 m - og med to køreniveauer, så de kan klare forskellige afsætningshøjder.

 

Lastbilen er naturligvis med Euro 6-motor, på 440 hk, og da vogntoget også benyttes til internationale flytninger, er MAN'en udstyret med alt, der gør turen både sikker og behagelig. Herunder det store XXL-førerhus, der er markedets mest komfortable, automatisk TipMatic gearskift uden koblingspedal, fuldautomatisk klimaanlæg kombineret med oliefyr og parkeringsklimaanlæg, luftaffjedrede sæder, bekvemme køjer med lamelbund, stort stereoanlæg etc. Trafiksikkerheden tilgodeses med bl.a. ACC (adaptiv fartpilot med afstandsradar), ESP-stabilitetssystem og Bluetooth-system.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com