Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny transportuddannelse kommer til Nordsjælland

Søgeord:

29. august 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2257 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Danmarks største udbyder af uddannelser i transportsektoren – TUC DK – starter nu op i Nordsjælland.(foto: Thomas-Jessen)

Danmarks største udbyder af uddannelser i transportsektoren – TUC DK – starter nu op i Nordsjælland.(foto: Thomas-Jessen)Det sker for at efterkomme det stigende behov for chauffører til bus og lastbil. TUC DK uddanner chauffører over hele af landet. Hidtil har interesserede nordsjællændere taget turen til TUC DK’s uddannelsessteder i Brøndby og Ishøj, men nu bliver afstanden til en attraktiv transportuddannelse betydeligt kortere:

 

- Vi oplever, at mange interesserede fra Nordsjælland har måttet tage turen til Vestegnen for at få drømmen om f.eks. det store kørekort opfyldt. Nu imødekommer vi efterspørgslen og starter op der, hvor kursisterne kommer fra. Vi glæder os til at slå dørene op i Helsingør fra den 16. september, siger adm. direktør fra TUC DK, Peter Laursen.

Chaufføruddannelserne finder sted inden for AMU-systemet og starter op i Helsingør på to fronter den 16. september: Godstransport med lastbil og personbefordring med bus. De to uddannelsesforløb slutter seks uger senere, den 25. oktober.

 

Til forskel fra andre udbydere er TUC DK også klar med en jobbank til de nyuddannede chauffører. På den måde får de en unik adgang til chaufførjobs i både Nordsjælland og resten af landet.

 

- Der er stor efterspørgsel efter dygtige chauffører, men ofte bliver disse jobs ikke slået op på diverse jobportaler. Mange – især mindre – vognmænd ikke har ressourcer til trættende rekrutteringsprocesser og bunkevis af ansøgninger. I stedet finder de deres nye chauffører direkte via TUC DK, som er deres uddannelsespartner. Dette vil give de nordsjællandske kursister endnu bedre kort på hånden, understreger Peter Laursen.

TUC DK’s aktiviteter i Helsingør vil foregå centralt og let tilgængeligt i byen – nemlig i Bycentret, Stürups Plads 1. Man kan læse mere om uddannelserne og tilmelde sig på TUC DK’s hjemmeside.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com