Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny truckdiesel-station i Kronjylland

Søgeord:

3. juli 2015  |  

Af Claus Warncke

Læst i alt:

1229 gange

Læses i øjeblikket af:

1

I dag åbnes på Tulipvej i Sdr. Borup ved Randers.

OK åbner i dag en ny truckdiesel-station ved motorvejsafkørslen til Sdr. Borup, lige syd for Randers.

 

- Den nye OK Truck Diesel-station ved afkørslen ved Sdr. Borup på E45 er et knudepunkt for tung trafik, og vi ønsker at være til stede der, hvor vores kunder har deres kørsel. Et andet forhold er, at det er en vigtig brik i vores samarbejde med Danske Fragtmænd, hvor netop placeringen i Sdr. Borup i forbindelse med Danske Fragtmænds central er meget vigtig, siger Henrik Dehn, markedschef i OK.

Satser på sommervejr

I de første uger vil stationen være uden halvtag, som bliver monteret efter sommerferien.

 

- Vores løfte var at åbne for salget af diesel fra Sdr. Borup inden sommerferien, og det løfte holder vi selvfølgelig til gavn for vores kunder. Og skal vi være helt ærlige, så havde vi lovet at være der allerede for nogle måneder siden, men myndighedsbehandlingen har trukket længere ud end vi havde regnet med. Derfor åbner vi for tankning på stationen allerede fredag, og så håber vi på godt vejr frem til uge 32, hvor stationen får monteret halvtag, siger Henrik Dehn.

Fakta OK a.m.b.a

OK-kæden står for 25,8 procent af benzinsalget i Danmark og omfatter mere end 660 tankstationer, herunder mere end 60 Truck Diesel anlæg, hvor vognmænd kan tanke døgnet rundt, fordelt over hele landet.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com