Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny ungdomsuddannelse til Pederstrup

Søgeord:

10. juni 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2255 gange

Læses i øjeblikket af:

1

– Tradium vil gerne gøre det lettere for kommende transport- og logistikelever fra Djursland at komme på deres uddannelse.

– Tradium vil gerne gøre det lettere for kommende transport- og logistikelever fra Djursland at komme på deres uddannelse.I dag skal man som transport- og logistikelev til Århus eller Randers for at tage uddannelsen. Men geografisk og mentalt kan det være mere overskueligt at begynde en uddannelse, der ligger i ens geografiske nærområde. Derfor opretter vi nu grundforløbet inden for transport og logistik i Pederstrup, oplyser uddannelseschef Lone Beck Sønderby, Tradium.

 

Tradium Transportuddannelsescenter Djursland i Pederstrup har alle faciliteter til at afvikle grundforløbet på transport og logistik, herunder et transportfagligt undervisningsmiljø.

 

Målgruppen for grundforløbet er unge mennesker på Djursland, der gerne vil i gang med en transport- eller lager og logistikuddannelse.

– Det er vigtigt for lokalsamfundet, at der er så stort et udbud af uddannelser som muligt på Djursland. Med det her initiativ udvider vi uddannelsessortimentet til gavn for hele området, siger uddannelseschef Lone Beck Sønderby, Tradium.

 

Etableringen af transport og logistik-grundforløbet har været i høring hos de øvrige uddannelsesaktører på Djursland.

 

– Vi har et rigtig godt samarbejde med de andre uddannelsesinstitutioner i området. Aarhus Tech og Viden Djurs har således støttet initiativet med at starte grundforløb på transport og logistik op i Pederstrup, siger uddannelseschef Lone Beck Sønderby, Tradium.

 

Også UU Djursland (ungdomsrådgivningen, red.) giver udtryk for fuld opbakning til, at grundforløbet på transport og logistik afvikles i Tradiums faciliteter i Pederstrup.

– UU Djursland ser meget positivt på Tradiums ønske om at etablere indgangen transport og logistik med et grundforløb i Pederstrup. Det er meget vigtigt for Djursland at kunne tilbyde så mange ungdomsuddannelser som muligt, da de unge af forskellige årsager kan have lange transporttider til henholdsvis Randers og Århus, som kan være en hindring for påbegyndelse af uddannelse. Så det glæder UU Djursland meget, at nævnte indgang kan etableres i Pederstrup, og UU vil arbejde positivt for at få unge til at tilmelde sig indgangen, siger centerleder for Per Søjmark, UU Djursland.

 

Første grundforløb på transport og logistik i Pederstrup begynder 21. oktober 2013. Tilmeldingsfristen er 30. september.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com