Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny UPS-hub i London

Søgeord:

22. maj 2018  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

387 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Største investering uden for USA.

 

UPS har officielt åbnet selskabets 32.000 kvadratmeter sorterings- og leveringsfaciliteter i den sydøstlige del af England. Med et prismærke på 120 mio. pund, lidt over 1 mia. kr., er London Hub UPS’ største enkeltstående infrastruktur-investering uden for USA i selskabets historie.

 

Lou Rivieccio, president for UPS i Europa:

 

- Væksten i e-handel, grænseoverskridende handelsudvidelser og unikke kundekrav øger efterspørgslen på UPS’ services. Denne strategiske investering i kapacitet og banebrydende teknologier i Storbritannien bidrager til at forbedre UPS’ intelligente globale logistiknetværk til fremtiden, siger Lou Rivieccio.

 

UPS’ London Hub ligger i DP World London Gateway Logistics Park og vil fungere som pakke-håndteringshub og distributionscenter for lokalområdet såvel som gateway til UPS’ globale logistiknetværk. Hubben vil kunne håndtere 28.000 pakker i timen.

Mark Vale, president for UPS i UK, Irland og Norden:

 

- Disse moderne faciliteter gør os i stand til yderligere at forbedre vores services til selskaber af alle størrelser, der vil udvide deres grænseoverskridende forretning. Med markant vækst i vores eksportvolumener i UK, der voksede med næsten 20 procent i 2017 og mere end 15 procent i første kvartal 2018 er vi optimistiske for fremtiden, siger Mark Vale.

 

Flere end 500 medarbejdere vil arbejde i London Hub.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk