Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny V8'er til Hjørring

Søgeord:

9. november 2016  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

976 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Klar til tung kørsel i Norge.

Vognmand Christian Schou i Hjørring har fået leveret en ny Scania R 730 med V8-motor. Den nye lastbil skal køre med mursten til det nordlige Norge; tung kørsel i et ekstremt terræn. Det kræver en ordentlig og regelmæssig service af lastbilen.

 

Vognmanden var ikke i tvivl, da han skulle vælge motor til sin nye lastbil. Det barske norske terræn og den tunge last kræver ekstra hestekræfter. Derfor faldt valget på en V8’er med 730 hk (Scania R 730). Sværere var beslutningen om valg af specifikationer for at opnå en lav egenvægt. Christian kører nemlig på kg-pris, og ser det derfor som ekstra vigtigt at finde frem til alle de små faktorer, som kan gøre en forskel i pris og vægt.

Scania-salgskonsulent Morten Brøcher fandt, ved hjælp af Scanias analyseværktøjer, frem til resultatet. Alufælge og et highline-førerhus i stedet for det topline-førerhus, han havde på sin tidligere lastbil, var noget af det udstyr, som kunne sænke vægten og reducere brændstofforbruget.

 

I den nye Scania er der monteret en Communicator-boks, og med den følger mulighed for en masse ekstra services. F.eks. kan Christian nu følge brændstofforbruget via den rapport som, uden ekstra beregning, sendes til ham via email hver måned. Og for at sikre overensstemmelse og opfyldelse af kravene i forbindelse med køre-/hviletid, har han lavet en aftale om automatisk fartskriveroverførsel.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com