Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Nyansættelser i DAMCO Denmark

Søgeord:

17. maj 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2297 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Logistikvirksomheden DAMCO Danmark - en del af A.P. Møller-Mærsk gruppen - har fremgang og har ansat en række nye medarbejdere på kontorerne i Aarhus og København.

Logistikvirksomheden DAMCO Danmark - en del af A.P. Møller-Mærsk gruppen - har fremgang og har ansat en række nye medarbejdere på kontorerne i Aarhus og København.Timmi Gaye (31) er ansat som Chief Commercial Officer på det danske hovedkontor i Aarhus.

 

Han kommer fra en stilling som Deputy Director i Automotive Management Services i Dubai og har tidligere været Assistant General Manager i Maersk Line i Peru og Danmark.

 

Timmi Gaye har en bachelorgrad i kommunikation og marketing fra Handelshøjskolen I Århus.

 

Torben Lee Ludvig (39) er ansat som Procurement Manager i Aarhus med ansvar for indkøb af rater samt videreudvikling af afdelingen.

 

Torben Lee Ludvig kommer fra en tilsvarende stilling hos Airlog Group og har tidligere arbejdet som Ocean Freight Commercial Manager hos DHL Global Forwarding.

Jan Christensen (36) er ansat som Senior Sales Executive i Aarhus med ansvar for opdyrkning af kundeportefølje blandt mellemstore virksomheder.

 

Han kommer fra en stilling som Sales Manager i DSV og har tidligere været Business Development Manger i JAS Forwarding Worldwide.

 

Jeff Løcke Laursen (29) er ansat som Global Account Director i København med ansvar for den globale udvikling og samarbejde med udvalgte kunder.

 

Han har gennem flere år arbejdet for Maersk Line i Danmark og New Zealand og senest som Trade & Marketing Manager i Mercosul Line i Brasilien.

 

Jeff er uddannet i udenrigshandel ved Copenhagen Business School.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com